Caritat Humana

Discografia (1)

Jair Domínguez és un personatge hiperactiu. Guionista de programes top com Buenafuente, Polònia, Crackòvia, Minoria absoluta o Està passant. Daltònic confés. Provocador. Autor de novel·les i assajos diversos. Responsable, en part, d’”El Chiki Chiki” de Chiquilicuatre, la broma que se'n va anar de les mans, i va acabar pixant-se damunt d’Eurovisión. Periodista. Enfant terrible del programa de ràdio La Segona Hora de RAC1 i ara de l’Està passant de TV3.

Heroi dels fans de Forocoches, de Pawn Gang i de Kinder Malo. Professor d’escriptura creativa. Col·laborador de revistes modernes com Time Out, Esguard i Vice. Investigat per l’Audiència Nacional per haver tacat amb salsa de remolatxa uns ninots en un programa de la televisió pública catalana. Pare. Veí de Vilafant. Compositor, lletrista, cantant i guitarra de Caritat Humana. I, sense cap mena de dubte, l’únic ser humà del món mundial suficientment boig com per trobar temps per dedicar a tot plegat.

Caritat Humana és el grup que forma l’any 2015 com a excusa perfecta per fer música mentre hi hagués cervesa. Un pretext que finalment ha pres forma en un disc homònim sorprenent de deu cançons publicat l’any 2017.

Utilitzem cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.