Sergi Carbonell

Discografia (3)

Sergi Carbonell és popularment conegut per ser el teclista i un dels compositors de Txarango, un dels grups més destacats de la música catalana contemporània.

Entremig de la quotidianitat pròpia d’un grup de masses, Carbonell té temps per publicar discos en solitari. El segon, es titula Harmonia i sorprèn perquè suposa un viatge musical per les subtileses del seu piano i per a la seva poesia emocional: Pura sensibilitat a piano solo. Un treball instrumental, que suposa un refugi per una ànima més avesada a les multituds i als ritmes tumbaos i festius, que als moments de solitud i introspecció. Com comenta el mateix Carbonell, seure al piano és “mirar endins per intentar entendre el què passa a fora”.

El resultat és fascinant. Un punt de trobada reconfortant que recorda a compositors i intèrprets de piano solo tan transcendentals i populars com Ludovico Einaudi, Gonzales, Yann Tiersen, Erik Satie, Wim Mertens o James Rhodes.

Utilitzem cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.