Prozak Soup

Discografia (5)

Prozak Soup és una banda de milenialcore, electroanime i psicomàquina. El seu estil és una proposta totalment trencadora dins del panorama cultural, resultat d'una intensa barreja estilística i les seves lletres agredolces i reflexives que constitueixen una experiència nova i amb pocs precedents. Fins a la data d'avui, el grup ha tret a la llum tres discos: Imbècil (2014), Bang! (2016) i Very Empastre (2018). Treballs produïts i enregistrats a les cases Atòmic Estudio i Novo Estudio, de la mà dels productors Mark Dasousa i Facundo Novo. També dos senzills en forma de videoclip: "Més enllà del vel" (2014) i "Brolla la màgia" (2016), i el seu original homenatge a Franco Battiato (2016).

Resumint, una trajectòria on han explotat com una de les propostes revelació dins de l'escena valenciana, que els han dut a recórrer el país de punta a punta per escenaris com Festivern, Feslloch, Pintor Rock, Figatell Sound, Pirata Rock, L'Acampada Jove o el Festardor entre molts altres. Recentment, han començat a rodar per la resta de la península tot debutant al ViñaRock i el Shikillo.

Aquest 2019 presenten nou disc, i prometem que no us deixarà indiferents.

Utilitzem cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.