Canetrock

Discografia (1)

Canetrock de la mà de Halley Records ha publicat el seu primer recopilatori, Canetrock 019. L’àlbum és un recull de 14 dels temes que sonaran en l’edició del festival de 2019, més un bonus track del tema "Tanca els ulls" de Txarango, que va servir per acomiadar la seva última gira fins ara no inclòs en cap disc de la banda. Seguint la tradició de les últimes edicions, en què el grup ha tancat Canetrock, ara obsequien el festival amb aquest tema inèdit per tancar un àlbum que encara es pot comprar a botigues, a plataformes digitals i al propi festival.


El disc fa un retrat magnífic de l’escena musical catalana actual, més enforma que mai, amb cançons de Buhos, Els Catarres, Doctor Prats, Els Pets, Ju, Xavi Sarrià i el cor de la fera, Roba Estesa, La Pegatina, Itaca Band, Elèctrica Dharma, La Casa Azul, Suu, Oques Grasses, ZOO, entre d’altres.

Els diners que recapti el disc es destinaran a la Fundació Esperanzah, dedicada a causes socials com els refugiats o els menors en situació de vulnerabilitat. Canetrock ha mantingut d’aquesta manera el seu compromís amb la plataforma Cultura amb Causa que aplega sis festivals.

Utilitzem cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.