Els àngels fan torrades 2015

Germà Negre  004HLYCD

Els àngels fan torrades neix amb l’objectiu de traslladar en format disc el directe festiu i participatiu de Germà Negre, on hi trobem adaptacions d’artistes referents de la música popular catalana com ara Guillermina Motta, Al Tall, Esquirols, Mesclat, Follim Follam o Xerramequ Tiquis Miquis entre d’altres.

Germà Negre doncs, ofereix temes coneguts i festius que complauen a tots els públics, com “Jo vull ser Miss”, “Va passar a Collsacabra”, “El rei vol corona”, “El convent de Sant Francisco”, “La Bepa” o “L’allioli”. Les 12 cançons d’Els àngels fan torrades pretenen donar un tomb per la música folk, tradicional i popular dels Països Catalans, i a la vegada divulgar-la com a element indissociable de la cultura del nostre país. Tot això marcat per la sonoritat folk i la personalitat de Germà Negre, en què tampoc abandonen el sentit de l’humor ni la mentalitat desenfadada i divertida que marca els seus directes.

La complicitat que tenen amb el seu públic, també es reflecteix en les col·laboracions del disc, on s’hi poden escoltar Marc Serrats de Xerramequ Tiquis Miquis i Ivan Gosp d’Aspencat a ”Fugitiu”, Pere Pau Ximenis a ”El rei vol corona” i el gran Pep Gimeno ”Butifarra” a ”Que vinga la llum”.

Utilitzem cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.