Núria Graham

Discografia (1)

Núria Graham es va donar a conèixer l’any 2013 de la mateixa manera que els artistes de la seva generació: A través d’Internet i de les xarxes socials. Com sempre, el filtre el va posar el talent i, d’això, la Graham en va sobrada. Animada per les reaccions en positiu que rebien tant les seves versions d’artistes que admirava com Björk o St. Vincent o les seves pròpies cançons, va decidir-se a publicar First Tracks, una demo totalment autoeditada de set cançons d’autoria pròpia, que ja marcaven el camí d’una de les veus més acollonants del nostre país. En va vendre ni més ni menys que 3.000 i va seduir alguns dels periodistes més influents de casa i els públics més exigents del país.

L’any 2015 la cantautora de Vic d’arrels irlandeses, va firmar amb El Segell del Primavera Sound on comparteix planter amb Los Planetas o Christina Rosenvinge, que li van publicar –amb la participació de Halley Records- el seu primer disc, Bird Eyes. Un any més tard, la cantant i compositora catalana va reaparèixer amb l'EP In The Cave (El Segell, 2016), on apostava per un so més contundent i directe per apropar-se a noms com PJ Harvey. I al 2017 va estrenar Does It Ring a Bell? (El Segell, 2017) el seu treball més personal, amb què ha tornat a escena l’essència de Graham de sempre.

Utilitzem cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.