Pupil·les

Discografia (1)

L’escena musical valenciana viu un dels seus moments més dolços. A banda de la llarga llista de grups consolidats, any rere any apareixen noves propostes originals i amb una gran posada en escena. Aquest és el cas de Pupil·les, un dels grups capdavanters d’aquesta nova fornada de música festiva i compromesa.

El trio format per les dues cantants Natàlia Pons i Mireia Matoses i DJ Rule va néixer l’any 2014 a València. El seu primer treball, Bruixes de dol, els va obrir les portes del País Valencià i Catalunya. El segon, Les Silenciades, gravat i produït a Atomic Studio, l’estudi capitanejat pel productor Mark Dasousa, les va acabar de consolidar l’any 2017 com un dels grups més interessants de la nova escena musical catalana.

I ara, Rímmel (Halley Supernova) les ha situat en l’Olimp de la música catalana amb veu i personalitat femenines. La marca de la casa són unes bases treballades i molt ben acabades i unes lletres festives i reivindicatives on majoritàriament destaquen els missatges feministes. Pupil·les són part d’un canvi en el món musical actual, en un panorama que reclama a crits la feminització dels escenaris.

Utilitzem cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.