Tot és ara 2015

Aspencat  005HLYCD

Els valencians Aspencat van publicar l’any 2015 el seu quart disc d’estudi, Tot és ara. Tot un viatge musical que feia evolucionar la seva proposta de rock, rap, reggae amb lletres combatives cap a unes sonoritats més electròniques com dubstep o dancehall. Al disc hi ha grans èxits com “Música naix de la ràbia”, on expliquen tot allò que els empeny a escriure cançons, un crit de ràbia des de la consciència perquè, amb la música, es pot contribuir a canviar les coses. També hi ha cançons com els dubstep de “La història és nostra” amb una base instrumental signada per Martin Plan B que parla dels fills dels 80 i 90 que han pres el protagonisme per construir un nou País Valencià, i de “S’atura el temps” molt crític amb l’espoli de la riquesa mundial. També destaca el dancehall de “Trenca els miralls” amb la  rapera catalana Mai, que resulta un crit a favor de la lluita feminista o de “Sense por” que compta amb la veu d’Ander de Green Valley que brama “ja no tenim por!”.

El so més típicament Aspencat el trobem a “Mantindre el foc” on hi canten Train to Roots des de Sardenya que pregunta qui mou els fils del món i en altres destacables com “Escriurem mil batalles” que reclama fer un pas endavant per transformar la societat o “Vull brindar”, que compta amb una col·laboració molt especial del seu paisà Àlex Segui, amb qui canten com pot capgirar-se la vida quan de sobte coneixes una persona que t’obre un nou món.

Utilitzem cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.