Yung Rajola

Discografia (0)

Yung Rajola és el pseudònim de Quintí Casals, un artista polivalent que combina la música amb l'escriptura o la pintura. S'introdueix al món de la música l'any 2018 juntament al seu amic Dani (D. Mos) fent els primers raps a un pis de Collblanc (Barcelona). Després de llençar "A lo Camacu", tot un èxit a terres lleidatanes, comença a gravar al popular estudi barcelonès "Krakhaus" amb Hacha Dastral (PAWN GANG, SYP, ANB, etc). L'any 2019 presenta el seu primer EP, Colors Pt.1, un treball que pretén lligar la música amb els colors (en aquest cas els càlids).

Després d'alguns singles en solitari i amb el seu col·lectiu ("Trap With Moderation" - Yung Rajola, D. Mos, Marc Vi i Àlex Alcalde), aquest 2020 presenta el seu primer àlbum d’estudi: COR TRENCAT (Halley Supernova). Un disc de 12 cançons que mescla la música urbana amb la cançó d'autor. Produït, mesclat i masteritzat gairebé íntegrament per Sr. Chen, compta també amb les produccions d'Emlan i Neptú. El disc, que pretén ser un abans i un després per l'escena urbana de Catalunya, compta també amb les col·laboracions de Lildami, Sr. Chen, El Noi de Tona, Yudi Saint X, D. Mos i Marc Vi.

Utilitzem cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.